Plateskredderiet – Vi produserer nå også benkeplater på skreddersøm

Plateskredderiet

Med over 30 års kjøkken-erfaring, vet vi hva som kreves av en god arbeidsflate. En funksjonell og pen benkeplate, er prikken over i-en, og rett plassert kan den være arealbesparende i tillegg. Våre konsulenter har lang erfaring med å tilpasse ulike typer benkeplater til ulike bruksrom, på best mulig måte.

Vi setter personlig håndverk høyt, og vil derfor gjerne produsere dine benkeplater selv. Da sikrer vi oss at kvaliteten blir på det nivået vi ønsker å levere. Vi tilbyr nå egenproduserte benkeplater, basert på målene vi tar hjemme hos deg. Vi kaller det Plateskredderiet. Vi bruker vår solide fagekspertise på Nøtterøy til å skreddersy benkeplatene til ditt kjøkken, baderom, vaskerom, m.m.  Eller ønsker du deg kanskje en skreddersydd reol, stuebord el. lignende?
Da får du det nøyaktig slik du ønsker, til en hyggelig pris.

Vi leverer benkeplater i laminat fra Fibo-Trespo i 25 forskjellige dekorer. Heltreplatene produserer vi i eik, men vi kan også levere i andre tresorter på forespørsel. Ta kontakt for en gjennomgang av mulighetene, og for rådgivning på hva som passer nettopp ditt kjøkken!