Kvalitetskjøkken på Nøtterøy og Tønsberg i mer enn 30 år

Vi har praktisert kjøkken og kjøkkenkunnskap på Nøtterøy og Tønsberg siden 1983, og kan levere totalpakker hvor vi koordinerer alle nødvendige håndverkere og skreddersyr din kjøkkendrøm. Gjennom våre leverandører tilbyr vi det tradisjonelle og tidløse eller det stramme og stilsikre. Kom innom vår varierte utstilling, eller la deg inspirere her. Vi holder til sentralt på Nøtterøy i Vestfold, nærmere bestemt Smidsrødveien 45.

 Skreddersydde kjøkkenløsninger

Vi i Bjørn Engen har levert kjøkkenløsninger til kunder på Nøtterøy, Tjøme og Tønsberg i over 30 år, noe som har gitt oss god kjennskap til hvordan vi kan skreddersy nettopp DITT drømmekjøkken. Våre hovedkjøkken er Huseby, Kungsäter og Tibro. Kom innom i dag, så kan vi ta en uforpliktende samtale rundt ditt neste kjøkken! Vi samarbeider også med de ledende leverandørene av kjøkkenutstyr i Norge, les mer her.

Huseby

Huseby er en av Norges største kjøkkenprodusenter. I mer enn 40 år har møbelsnekkere hos Huseby, med kjærlighet til faget, produsert kvalitetskjøkken i Våle i Vestfold.

Les mer

Kungsäter

Ikke langt fra Varberg, ca 3 mil øst for grensen til Småland, ligger det en kommune som heter Kungsäter. Her produseres Kungsäter kjøkken. I flere generasjoner har vi...

Les mer

Tibro

Et Tibrokjøkken blir huset hjerte og samlingspunkt, og jo mer det brukes, jo penere eldes det. Tibrokjøkken er svensk ”träbearbetnings tradition” på sitt beste, og mest detaljerte. Her...

Les mer